dilluns, 4 de novembre del 2013

LÍNIA BIO              30 %  DESCOMPTE

Per a dones que busquen un producte de tractament altament hidratant i nutritiu , 100 % natural , que respongui a les necessitats essencials de la pell i aporti confort.

Bàlsam Vital amb Oli d'Oliva BIO
 Relipidante - Hidratant
Bàlsam d'origen 100% natural és un concentrat nutritiu : els olis vegetals d'oliva BIO i d'ametlla dolça BIO amb propietats nutritives reforcen l'acció hidratant de l' oli essencial de camamilla romana BIO i mantega de karité BIO .


Fluid Vital amb Flor d'Olivera BIO
Hidratant - antirradicals lliures
Crema rica hidrata i nodreix intensament la pell : el Codium fragile , font de joventut , i l'extracte de fulla d'olivera BIO es combinen amb el poder hidrats nutritiu de l'oli d'ametlla dolça BIO i de l'extracte de tramús blanc BIO .



Concentrat Anti - Age amb Sempreviva BIO
Aquest nèctar d'origen 100 % natural ofereix una resposta antiedat eficaç per a la pell . Els olis vegetals nutritius d'oliva BIO , gira-sol BIO i ametlla dolça BIO actuen en sinergia amb els olis essencials de sempreviva BIO , camamilla romana BIO i de rosa , coneguts per les seves propietats antiedat .


Concentrat Calmant amb fusta de ginebre BIO
Aquest concentrat d'origen 100 % natural aporta alleujament a les pells fràgils i sensibles . Els olis vegetals nutritius d'oliva BIO , gira-sol BIO i ametlla suau BIO enriquida amb olis essencials de fusta de ginebre BIO , de pi d'Alep i estepa aporten confort i suavitat a la pell .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada