dimecres, 20 de maig del 2015

LA PRESSOTERÀPIA I ELS SEUS BENEFICIS..

Els tractament estètics no invasius ens ajuden a millorar la salut , i si volem disminuir la celulitis la pressoteràpia es una bona opció ..

ELS BENEFICIS DE  LA PRESSOTERÀPIA..

La pressoteràpia consisteix en unes botes que envolten les nostres cames i fan un massatge amb moviments de pressió i descompressió sobre les cames, activant la circulació, i la limfa que es la responsable de netejar i desintoxicar els teixits.. 
El massatge normalment dura entre 20 mint o 30...



 Un dels beneficis sobre tot es activar la circulació, afavorir l'eliminació de toxines i reduir el cansament i pesadesa de las cames o las varius..
Molt recomanat en dones embarassades o persones amb problemes circulatoris

És una gran ajuda  per perdre pes ja que els massatges  activen el sistema limfàtic i beneficia a la eliminació toxines. La pressoteràpia combinada amb dieta i exercicis ens ajuda a obtenir bons resultats 

Per aquest beneficis, és possible també reduir la cel·lulitis millorant l'aparença de la pell de taronja. Alhora és un bon complement per tonificar els nostres músculs i articulacions, aquests efectes es potencien si el pacient practica exercici de forma regular.

Ajuda a relaxar els nostres músculs contractures, dolors i traumatismes. Al mateix temps la pressoteràpia és bona per combatre la fatiga muscular, per la qual cosa és un tractament també pels esportistes  d'alt rendiment..


Ajuda a millorar la oxigenació en tot el cos... els beneficis es veuen en la pell millorant el seu to i fermesa...al tenir un augment d'oxigen en la sang hi ha una millor nutrició dels teixits  i regeneració cel.lular..estimula el sistema immunològic....baixa la tensió arterial ...millorant la circulació sanguínea i linfàtica i eliminan els residus metabòlics 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada